Att arrangera ett barnkalas är något som de flesta föräldrar kan bli tvungna att göra i livet. Inte bara en gång, men säkert minst ett tiotals gånger. och för att klara av det tämligen stora projekt så gäller det att stålsätta sig på allra bästa sätt. För att anordna ett barnkalas är långt ifrån en räkmacka, det vill jag lova.

För det första så är det en hel del saker som måste förberedas och planeras innan domedagen anländer. Att göra barn nöjda med ett barnkalas är inte det lättaste. Dom är kräsna, gnälliga och vill alltid ha mer. Lite skillnad ifrån att bjuda hem en vuxen det vill säga. Det räcker liksom inte med att servera en dekadent förrät och bjuda på ett speciellt vin, nej här är det andra bullar som gäller.

Och med bullar så menar jag bokstavligen. För när det kommer till barnkalas så är det a och o att alltid se till att hålla barnens sockernivåer på topp, även om detta kan komma att innebära katastrofala konsekvenser. För vi vet ju alla hur våra barn blir med för mycket socker i blodet. Ett gäng med galningar som skriker och klättrar på väggarna.

Med det sagt, så förstår vi nog alla att ett barnkalas är ingenting man bara gör över en dag. Det krävs en lång planering för att kunna överleva detta tämligne udda spektakel.